viatgesicaminades.blogspot.com

diumenge, 20 de juliol del 2014

NOU CAMÍ A EL BRES (Riudecanyes -Riudecols)

Un parell de dies de descans m'han anat bé però avui calia anar a caminar. La fresca fresqueta de la nit ha ajudat a prendre la decisió.
Abans d'iniciar la meva ruta vaig pujar a El Bres per escalfar cames i vaig veure que, algú amb coneixement, ha recuperat un vell camí; aquell dia no portava GPS i no el vaig poder documentar. Avui sí.
Adjunto més avall un enllaç perquè us el pugueu baixar, si és el vostre desig.
Surto de Montclar, camí del Pont, camí a Botarell, camí del Puig de Vilavella i a munt fins El Bres. Crec que alguns trams son inventat però ...
Al cim d'El Bres hi ha un punt geodèsic i sovint s'hi poden banderes catalanes i independentistes (com cal i es de llei). 
Des d'aquí tenim molt bona panoràmica de 360º. Riudecols, la serra d'Alforja i la Mussara, les Borges, Reus, Tarragona, cap Salou, tota la costa, Botarell, Riudecanyes, el pantà, l'Areny, Escornalbou, la Mola i tota la serra de l'Argentera i de Pradell. Qui no estigui content amb tot això i qui arribi a asserenar-se amb l'espectacle  ..... que s'ho faci mirar .....
Seguim direcció ONO o muntanya per l'únic corriol que trobem. A pocs metres la primera desviació. A l'esquerra el camí habitual que es duria a la pista de Els Costers, que puja des de Mas d'en Rat fins al Collet d'en Cases. Seguim per la dreta segons les indicacions que trobem i per un corriol, sender, sendera, caminoi o com vulgueu dir-li excessivament senyalitzat amb esprai fucsia. Mes endavant trobem un corriolet a l'esquerra no senyalitzat que sols en du a una avellanar de muntanya sense sortida.
Pugem una miqueta i desprès ja baixada directa a trobar la pista que des de Riudecols puja al collet d'en Cases i desprès baixa a Montclar i Riudecanyes.

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=7329349


BOTARELL I MONTBRIO

MONTCLAR, RIUDECANYES, L'ARENY I LA MUNTANYA BLANCA


CIM DE EL BRES DE 525M METRES

L'ARGENTERA ENCAUADA A LA SEVA SERRA


DESVIAMENT A LA DRETA VA EL NOU CAMÍ

INDICACIONS QUE HAN POSAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada