viatgesicaminades.blogspot.com

diumenge, 20 de maig del 2018

KOSOVO segona part

Torno a ser a Bulgària però ara que puc pujar fotografies vull acabar de parlar de Kosovo: senzillament Excepcional. El país és preciós, farcit de muntanyes en les que deu haver-hi cetenars de camins per fer feliç a qualsevol muntanyenc que hi podria caminar dies i dies sense repetir. I la gent? Espectacular, amables, senzills, educats. Tens una sensació de seguretat increible, molt millor que la de casa nostra. La majoria parla anglés de manera que és fàcil comunicar-se.



La capital Pristina,  no té gran cosa a banda de la nova arquitectura pública finançada per europeus i americans en suport d'un país creat per debilitar Serbia. La ciutat és molt gran i plena de persones i cotxes.  A la vora hi ha el monestir de Grachanica que sense ser massa espectacular val la pens veure.
Després vaig anar a Prizren que també és gran però conserva la part antiga a la vora del riu plena de terrasses que quasi col-lapsen algun dels seus carrers estrets i en corba. En aquesta població s'hi veu una mica més de turisme, vaja, no més del centenar.
A Prizren val la pena pujar al seu castell, grandiós i des del que es contempla una posta de sol increible i una vista de 360º igualment increible.
Insisteixo, Kosovo, una meravella de país i al que és fàcil anar-hi i bellugar-s'hi. Jo ho he fet amb cotxe de lloguer des de Bulgària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada