viatgesicaminades.blogspot.com

diumenge, 13 d’abril del 2014

CAMINADA DE COSTA

Avui tocava altre cop caminada de platja, des de Tarragona fins Altafulla.


De moment el dia no comença gaire bé, l'Albert s'adorm, desprès en Carles bada i no sap si ha de seguir-nos amb el cotxe. A la primera rotonda em perden i mentre jo faig un camí els altres van a un altra. I per deixar els vehicles a Altafulla donem dos tombs fins trobar-ho.

Salvat això, bon humor i a caminar. 

Sortim de la platja de l'Arrabassada recorrent el fil de costa que, legalment, hauria d'estar sempre obert.  Recorrem les platges tranquil·les i aigua clara que hi ha en aquest temps en que el turisme encara no les omple. Es nota les ganes que te la gent de Sol i platja perquè n'hi ha força, alguns ja estirats a terra per agafar color, d'altres més tapats.

Esmorzem al final de la platja llarga i desprès entrem al bosc de la Marquesa, un dels boscos de litoral que queden i que estan intentant protegir. La vista del litoral es preciosa en un dia com aquest de mar per emmirallar-se, Sol, sense vent i una temperatura força agradable. 
per la platja llarga de Tarragona

Passant pel camping de la Mora

davant del Castell de Tamarit

Voregem el castell de Tamarit i ja recorrem la platja d'Altafulla. Arribem a la Vila romana de Els Munts i alguns en fem la visita. 

Un dia de més de caminar, de bon caminar en bona companyia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada