viatgesicaminades.blogspot.com

dimarts, 28 de novembre del 2017

TRAM DEL PR C-53

El fred hivernal comença a aparèixer i fa de bon caminar, sobretot, si no fa vent. He quedat amb en Wili per recórrer algun dels camins que encara em queden per fer a les rodalies del territori de la Baronia d’Escornalbou.
sempre he pensat que és bo tornar a la natura el que ella ens dona

Deixem el cotxe al coll del Guix. Realment hi fa fred. Comencem la caminada baixant direcció la font de Massanes,la qual deixem a la nostra esquerra, com també el que queda de l’alzina de l’Escoda que ja he comentat no fa massa dies.



Quan arribem als Estrets, girem 180 graus, però pel PR C-53. Aquesta ruta s’inicia a Falset i hauria de dur a la Mola de Colldejou. L’havia vist diverses vegades sense que mai m’hagués decidit a caminar-lo. Avui ha arribat el dia.


És un camí preciós ara a la tardor. Obac, cobert de bosc i, en aquesta època, amb tot de fulles de diversos tons sobre el terra o a punt de caure. Continua fent fred, però amb la pujada el cos s’escalfa més i cal traure’s algun dels folres que duem.


En un petit replà trobem una alzina de 4 branques preciosa.



Sorprenentment el camí es fa curt i de fàcil caminar. Arribem al GR-7, al camí dels Revolts, que ve de Llaberia per anar a Colldejou, o a l’inrevés, com més us agradi.



Continuem pujant. M’agradaria trobar un camí de pastor que, recinglejant la serra, duia del camí dels Revolts a sota el radar meteorològic. Ho intentem dos cops sense èxit i renunciem. De ben segur que hi és, però avui no toca. En la recerca trobem restes d'una carbonera, treball dels nostres padrins.




Una mica d’esmorzar i continuem fins al portell dels Revolts. Fotografia i retornem.
al portell dels Revolts


Una caminada més que plaent, no massa exigent, potser haguéssim pogut fer una mica més, però tampoc cal. Les muntanyes sempre son allí i demà serà un altre dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada