viatgesicaminades.blogspot.com

dissabte, 15 de novembre del 2014

LA MUNTANYA BLANCA


Desprès d'haver vist el nou camí en direcció al Cavall Bernat em va quedar la dèria de recórrer la Muntanya Blanca. Ja fa temps que vaig darrera de marcar un camí que hi puja des del barranc de Rifà i ho he anat deixant.  Avui he fet una altra cosa.
Del coll del Guix surto direcció la Muntanya Blanca, cap al collet d'en Tomàs i vaig seguint la pista que ha de dur-me al Molló dels Quatre Termes. Al seu costat hi trobem la roca de l'Escagassat i el portell.
De moment baixo pel portell per anar a les set crestes. 
Baixo fins baix de tot passant per l'avenc de la Figuera, lo Pantano i les 7 crestes, baixa per la rasa dels pantans i vaig a trobar el Mas del Quadrat. Per uns moments seguiré el GR 192 fins trobar la desviació a la ruta de les rases i d'entre elles, també segueixo un corriol no marcat que puja directe encara al roquissar. 
Finalment i ja dalt de tot, les dues rutes es troben i fas cap a la pista que ha de dur-te pel mas del Sanador al lloc d'orígen.
Unes tres horetes de caminar amb poques aturades i un espai meravellós per a l'esperit.

Aquí teniu l'enllça pel track: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=8256573





Corral de Can Moixó



El Molló dels Quatre Termes




El pi de la cruilla

vora l'avenc de la Figuera


descens de l'ultima de les 7 crestes

Lo pantano






Mas del Quadrat

Afegeix la llegenda














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada