viatgesicaminades.blogspot.com

diumenge, 30 de novembre del 2014

DIA PASSAT PER AIGUA

Per avui hi havia prevista una caminada per les terres de Mont-ral però la llevantada s'ha encarregat d'engegar-ho tot en orris.
De tota manera jo he seguir amb el pla previst. He fet llevar la Lisa d'hora i a les 8 érem al primer punt de trobada i a les 9 a Mont-ral. Naturalment ningú ha aparegut a la cita.
La Lisa és una amiga australiana que aquests dies és a casa i li ensenyo una mica el nostre país. Hem anat per les Borges del Camp, Maspujols, l'Aleixar, Vilaplana, on avui tenien una cursa (llàstima del temps que els ha fet,  perquè mira que costa organitzar un acte com aquest). Pujant poc a poc vers la Mussara envoltats de pluja fina i boira que tot i impedir-nos veure el paisatge a la llunyania ens submergia en un ambient càlid de bosc, fresc, mullat i acollidor.
Havent comprovat que a Mont-ral no hi havia ningú esperant hem anat a fer una curta visita a l'Aixàvega i a El Bosquet per desprès anar a Farena.
Tenia ganes de veure en Xavi Pagés i fer un bon esmorzar de forquilla.
La Lisa no sap el que és això d'un bon esmorzar: dues arengades, seques, mig tomàquet, 3 rovellons autèntics de la terra, arbequines, un bitxo amb vinagre i all-i-oli amb ou. Tota valenta s'ha fotut una bona llesca de pa amb all-i-oli i desprès no es podia acabar el plat. 
Per acabar un cafè amb llet i una cigarreta (ella, jo no fumo). Naturalment a la baixada tenia set i no parava de beure aigua i queixar-se, ha ha ha ha.
De Farena a Capafonts hem vist el Brugent baixant valent. Prades encara plovent, un parell de fotografies i avall. 
Ulldemolins (ha parat de ploure), serra la Llena, Margalef, la Bisbal, Cabacés, Vilella Baixa, Gratallops, Falset, altre cop pluja, i al coll del Pigat diluvi.
Què us en sembla el tomb. Encara bo que l'hem fet amb cotxe ...
A aquesta australiana cada cop li agrada més Catalunya.

EL BRUGENT A FARENA


Un bon esmorzar de forquilla al restaurant BRUGENT d'en Xavi Pagés 

Una australiana no sap com fer-s'ho amb un bon esmorzar

Afegeix la llegenda


El SIURANA entre Gratallops i Falset, prop del Mas d'en Porrera

igual a l'anterior

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada